ERIKOISTARJOUKSIA

Joulukuun viikonloput 13.-15.12. ja 20.-22.12. nyt edullisesti. Kysy tarjous!

Joulu Vuononhelmessä 22.-27.6. nyt vain 890,- eur.

Syksy.-ja talvikauden vapaat arkipäivät (ei lomajaksot):

Vuolteenhelmessä 190,- eur/2pv ja lisäpäivät 60,- eur/pv.

Vuononhelmessä 220,- eur/2pv ja lisäpäivät 65,- eur/pv.

Onko työkohteesi Länsi-Pirkanmaalla? Majoita työporukka luksusmökille. Syyskauden arkiviikoille varmasti kilpailukykyiset hinnat. Kysy tarjous!

Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy alv.

SPECIAL OFFERS

December weeekends 13.-15.12. and 20.-22.12. special price now. Ask offer!

Christmas in Vuononhelmi 22.-27.12. now only 890,- eur.

Offer from October - Working days (not holiday periods):
Vuolteenhelmi 190,- eur/2days, additional days 60,- eur/day.
Vuononhelmi 220,- eur/2days, additional days 65,- eur/day.

Do you have a working group in Pirkanmaa (Tampere west area). Accommodate your group in luxory cottage. Ask offer for longer periods too.

Vat is included in prices.

AJANKOHTAISTA

Ellivuoren Vuorisport tarjoaa monia mahdollisuuksia ryhmille. HighPark -rata, kanootit, SUP-lautailu, FAT pikes, ym. Katso tarkemmin www.vuorisport.fi sivuilta.

Kalastamaan Vuolteenhelmeen. Vuokraan sisältyy kalastusalueen verkko, katiska ja uisteluluvat. Myös toinen vene 4-tahti moottorilla saatavissa uistelijoille. Vuokrattavisssa myös erikseen.

Vuolteenhelmessä INTERNET KYTKETTY!!
Internetyhteys 50/10Mbit + wlan + maksu-TV-kanavat ilmaiseksi käytössäsi.

Vuolteenhelmessä on nyt vesiosuuskunnan vesi ja viemäröinti.

Jos työkohteenne on Tampereella tai sen länsipuolella, työryhmän majoitus onnistuu hyvin mökeillämme.

Fishing in Vuolteenhelmi. The rent includes local licence for trolling and net. Another boat for fisherman with 4 stroke engine available.

Vuolteenhelmi is now connected in local water and sanitation systems.

Vuolteenhelmi INTERNET CONNECTED!!
Free Internet connection of 50/10Mbit + Wi-Fi and international TV channels are now in use.

YHTEYDENOTOT/CONTACT

Puhelin/Telephone:
+358 (0)50 5318640 (Esko) tai 050 4959970 (Merja)
Sähköposti/E-mail: info[at]helmiloma.fi

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:182509 kpl

HUVILA VUOLTEENHELMI, KUVIA

LINKKI KUVAKALENTERIIN

Rinnetontti on rauhallinen ja avara. Naapuriasutusta on vain yhdellä sivulla ja heidänkin asuinrakennuksensa näköetäisyyden ulkopuolella. Ainoat tontilta ja kuistilta näkyvät naapurit ovat vastarannalla saarissa.

tupak.jpg

Avara tupakeittiö mahdollistaa kattamisen suuremmallekin seurueelle.  Keittiössä on kaikki tarvittavat koneet ja runsas astiasto

keittio2.jpg


Aamukahvia juodessa voi katsella auringonnousua järveltä pöydän päässä olevasta ikkunasta. Kesällä aamukahvin voi juoda ikkunan toisella puolella kuistilla olevan terassipöydän äärellä.

 tupa1.jpg

Televisio ja kotitetterinurkkauksesa voi istua iltaa talvella takkatulen lämmössä tai kesällä katsellen auringonlaskun lämmintä väriä järvenselällä. Valokuituyhteys tuo Wi-Fi:n lisäksi myös maksu-TV-kanavat käyttöösi.

kuisti1.jpg

Yli 30m2 katettu kuisti, josta näköalat aukeavat avarasti järven selälle, mahdollistaa ulkona istumisen ja ruokailun vaikka sadekuurokin sattuisi lomailijan yllättämään.

laituri.jpg

Laituri (3m*5m) on rakennettu rantakivien varaan ja sen portailta on mahdollista lähteä suoraan uimaan. Sen edustalla oleva Hulttisten vuolle pysyy talvellakin sulana kovimpia pakkasia lukuunottamatta. Vuolle laiturin edustalla tunnetaan paikallistenkin kalastajien keskuudessa yhtenä parhaista kuhankalastuspaikoista.

mh3.jpg

Kahdessa isossa makuuhuoneessa on vuoteet kahdelle henkilölle ja kolmannessa, pienemmässä, avattava vuodesohva. Makuuhuoneiden päällä on makuuparvi, jossa on paksut patjat 5 henkilölle. Parvi on myös kodikas paikka lautapelien pelailuun sadekelien sattuessa.
pohja_kotisivulle.jpg

Vieressä on huvilan pohjakuva, jonka kalustus ei sijoittelultaan täysin vastaa nykyistä. Kolmen makuuhuoneen päällä on pinta-alaltaan n. 18m2 parvi, jossa on vahvat patjat lisämajoittujille. Pukuhuoneen oikealle seinälle peililiukuovien taakse on sijoitettu pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Kuisti on katettu lähes kokonaan.

LINKKI KUVAKALENTERIIN/PHOTO COLLECTION