ERIKOISTARJOUKSIA

Joulukuun viikonloput 13.-15.12. ja 20.-22.12. nyt edullisesti. Kysy tarjous!

Joulu Vuononhelmessä 22.-27.6. nyt vain 890,- eur.

Syksy.-ja talvikauden vapaat arkipäivät (ei lomajaksot):

Vuolteenhelmessä 190,- eur/2pv ja lisäpäivät 60,- eur/pv.

Vuononhelmessä 220,- eur/2pv ja lisäpäivät 65,- eur/pv.

Onko työkohteesi Länsi-Pirkanmaalla? Majoita työporukka luksusmökille. Syyskauden arkiviikoille varmasti kilpailukykyiset hinnat. Kysy tarjous!

Ilmoitettuihin hintoihin sisältyy alv.

SPECIAL OFFERS

December weeekends 13.-15.12. and 20.-22.12. special price now. Ask offer!

Christmas in Vuononhelmi 22.-27.12. now only 890,- eur.

Offer from October - Working days (not holiday periods):
Vuolteenhelmi 190,- eur/2days, additional days 60,- eur/day.
Vuononhelmi 220,- eur/2days, additional days 65,- eur/day.

Do you have a working group in Pirkanmaa (Tampere west area). Accommodate your group in luxory cottage. Ask offer for longer periods too.

Vat is included in prices.

AJANKOHTAISTA

Ellivuoren Vuorisport tarjoaa monia mahdollisuuksia ryhmille. HighPark -rata, kanootit, SUP-lautailu, FAT pikes, ym. Katso tarkemmin www.vuorisport.fi sivuilta.

Kalastamaan Vuolteenhelmeen. Vuokraan sisältyy kalastusalueen verkko, katiska ja uisteluluvat. Myös toinen vene 4-tahti moottorilla saatavissa uistelijoille. Vuokrattavisssa myös erikseen.

Vuolteenhelmessä INTERNET KYTKETTY!!
Internetyhteys 50/10Mbit + wlan + maksu-TV-kanavat ilmaiseksi käytössäsi.

Vuolteenhelmessä on nyt vesiosuuskunnan vesi ja viemäröinti.

Jos työkohteenne on Tampereella tai sen länsipuolella, työryhmän majoitus onnistuu hyvin mökeillämme.

Fishing in Vuolteenhelmi. The rent includes local licence for trolling and net. Another boat for fisherman with 4 stroke engine available.

Vuolteenhelmi is now connected in local water and sanitation systems.

Vuolteenhelmi INTERNET CONNECTED!!
Free Internet connection of 50/10Mbit + Wi-Fi and international TV channels are now in use.

YHTEYDENOTOT/CONTACT

Puhelin/Telephone:
+358 (0)50 5318640 (Esko) tai 050 4959970 (Merja)
Sähköposti/E-mail: info[at]helmiloma.fi

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:182509 kpl

Huvila Vuolteenhelmi -- Tervetuloa kotisivuille!

ulko1.jpgHuvila Vuolteenhelmi sijaitsee Kulovedellä Hulttisten vuolteen rannalla entisen Vammalan, nykyisen Sastamalan, kaupungin alueella. Huvilan tilavalta, yli 30 m2 katetulta, kuistilta aukeaa yläpalkissa näkyvä avara järvinäköala, jonka vastarannalla sijaitsee Kutalan saari. 

Nykyaikainen, pinta-alaltaan 97+18m2 huvila on rakennettu nykyisten energiasäädösten mukaisesti. Tehdyissä ratkaisuissa on pyritty erityisesti huomioimaan ympäristö ja energiataloudellisuus. Huvilan varustetaso on erittäin hyvä.

Tullessasi tänne voit valita rentouttavan kiireettömän lomailun tai vaihtoehtoisesti aktiivisen harrastusloman. Tärkeintä on, että lähtiessäsi tunnet päässeesi eroon normaalista arjen aherruksesta. Voit viettää aikaasi vaikkapa laiturilla ongella istuen tai metsässä rauhoittuen. Myös aktiivisemmalle kalastajalle mökki kalastuslupineen on testattu kohde. Aktiivisuutta hakevalle vaihtoehtoina ovat myös Ellivuoren lomakeskus, Lakeside Golf, kalastus tai läheiset kulttuurikohteet. Katso Tapahtumalinkit sivulta kokoelmaa näistä mahdollisuuksista.

Huvilan iso yhtenäinen tupakeittiö soveltuu hyvin myös juhlien ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Kolme maakuuhuonetta ja parvi majoittavat suuremmankin ryhmän. Katso, ja suunnittele lomasi suunnitelmapiirustuksia käyttäen. Linkkejä alueen juhlapalveluihin tullaan kokoamaaan tapahtumalinkit sivulle.

Huvilan rauhallinen sijainti etäällä naapureista ja lähellä laajoja metsäisiä alueita antaa sinulle mahdollisuuden rauhoittua lomallasi. Aluaalla on hyvät mahdollisuudet samoiluun, sienestykseen ja marjastukseen.

Seudun jääkauden aikaiset siirtolohkareet ja jylhän kiviset maisemat tarjoavat elämyksiä luonnossa liikkujalle.

Kalastajalle Vuolteenhelmi, ja sen Hulttisten vuolteessa oleva laituri, on suora kosketus seudun parhaille kalastuspaikoille. Kulovesi ja sen vuolteet tunnetaan erityisesti kuhan kalastuksesta.